Koffee34
Wil je in de beste omstandigheden genieten van onze unieke koffie? Dan mag een goede koffiemachine echt niet ontbreken in je keuken. Koffie34 maakte een selectie van de beste koffiemachines. Bekijk zeker onze webshop voor meer informatie en voor onze voordelige prijzen.

Melitta Solo of Purista

In heel wat keukens zal je een Melitta Solo koffiemachine vinden, maar voor de échte koffieliefhebber raden wij de Melitta Purista (link naar webshop) aan. Een verbazend compacte machine met een fluisterstille koffiemolen die doet wat je van een volautomatische espressomachine verwacht: heerlijke koffie zetten.

De Melitta Purista heeft in 2019 niet voor niets de prestigieuze +X award gewonnen voor kwaliteit, gebruiksgemak en design gewonnen. Wil je koffie maken naar een hoger level brengen zonder aan ruimte in te boeten? Dan is de Puriste hét toestel dat je zoekt.

Als exclusieve Melitta partner kunnen wij je de Caffea Solo, de Purista en ook de andere Melitta koffiezetmachines bezorgen aan een lage prijs met maximale service. Twijfel je nog over de koffiemachine die best bij jou past? Neem dan zeker contact met ons op voor een advies op maat.

Heerlijke filterkoffie zetten

Hou je van traditionele filterkoffie én van versgemalen koffiebonen? Dan is de Melitta Aromafresh jouw toestel. Want eigenlijk is deze koffiezetmachine twee in één: je bonen worden vers gemalen met de ingebouwde molen en de Aromfresh zet een heerlijke pot koffie tot wel 10 tassen.

De koffiemolen heeft drie maalstanden waardoor je zelf de smaak van je koffie in de hand hebt. Grof gemalen voor een lichtere koffie of fijn gemalen met lange doorlooptijd voor een intense smaak, de Aromafresh doet het allemaal.

Kies je eerder voor filterkoffie van reeds gemalen bonen dan kan dat ook. Door de molen uit te schakelen gebruik je gemalen koffie in je machine, zoals een traditionele filterkoffiezet.

Heb je al een filterkoffiezet of kies je voor één van de traditionele cafetieres van Melitta uit onze webshop maar wil je toch graag zelf je lekkere koffiebonen malen? Groot gelijk, want vers gemalen koffiebonen geven een heerlijk aroma en een volle koffiesmaak.

Daarom hebben we de Melitta Molino koffiemolen in ons gamma opgenomen. Want iedere manier van koffiezetten vraagt een andere maling. De Melitta Molino heeft maar liefst 17 verschillende maalstanden. Zo maak je de lekkerste koffie, of je nu een filterkoffiezet, een french press, een opgietfilter of welke bereidingsmethode dan ook verkiest.

Meer weten over deze of onze andere koffiezetmachines en espressomachines? Bekijk onze webshop of neem contactop met Koffee34 voor vrijblijvend advies.

Koffiemachines in promotie

Bekijk al onze koffiemachines