Koffee34
Met trots stellen wij onze exclusieve vers gebrande koffie aan je voor. Koffee34 heeft twee zorgvuldig uitgekozen melanges om de echte koffieliefhebber te bekoren: onze unieke Intenza melange en de single origin koffie Arabica Colombia. Ontdek ze allebei in onze webshop.

De exclusieve Intenza melange

Er zijn slechts enkele landen in de wereld waar het klimaat echt geschikt is om goede koffiebonen te kweken. In onze Intenza melange combineren we de beste koffiebonen uit 5 landen en brengen die samen in één uitermate gebalanceerde koffie.

De Intenza wordt samengesteld met zorgvuldig gekozen Arabica koffiebonen uit Brazilië, Honduras, Ethiopië en Guatemala. Daar voegen we ook nog de minder gekende Robusta koffieboon uit Vietnam aan toe voor een smaakpallet dat je nergens anders vindt.

Wij branden onze bonen hier lokaal gedurende 15 minuten of ze vervolgens ook 15 minuten te spoelen. Een delicaat slow roast proces, maar daarmee halen we voor jou de beste smaken uit onze koffiebonen.

De Intenza melange is zowel te koop in bonen- als in gemalen versie. Wil je zelf graag koffiebonen malen volgens de regels van de kunst, dan raden we de koffiemolen Melitta Molino aan, met 17 maalstanden voor de perfecte espresso of filterkoffie.

Single origin coffee: onze Arabica Colombia

De unieke omstandigheden waarin de Arabica Colombia wordt geproduceerd zorgen voor een zachte geur en een fruitig smaakpallet. Typisch voor de Colombiaanse koffie is de iets zoetere smaak met tinten van rood fruit, chocolade en zelfs noten.

Deze single origin koffie van Koffee34 bestaat uit 100% zorgvuldig met zorg geplukte koffiebonen waardoor je de allerbeste kwaliteit krijgt. Onze slow roast behandeling staat garant voor een uitzonderlijke smaak.

Wil je genieten van een kopje koffie op elk moment van de dag? Probeer dan onze Arabica Colombia (link naar webshop) in gemalen koffie of in verpakking met vers gebrande bonen. 

Heb je vragen over de oorsprong of samenstelling van onze koffie? Aarzel niet op contact (link naar contactpagina) met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over onze unieke kwaliteitskoffies.

Onze vers gebrandekoffie

Bekijk ook onze koffiemachines!